Fiók létrehozása

uși • ferestre • plută

"Un plus de natură
în casa Ta"


 

Descărcare
Despre noi
Firma Sc Kobezol SRL se afla în Ardeal, in judetul Harghita, mai exact la Joseni situat la 5 km de orasul Gheorgheni.

Firma s-a infiintat in anul 1995, ca o activitate de prelucrare a lemnului. Obiectul principal de activitate in domeniul industriei de tamplarie este cea de producere a usilor si ferestrelor, obiect care se schimba de la an la an conform cerintelor clientilor. Una din principiile fundamentale ale firmei noastre este folosirea exclusiva a materialelor oferite de natura respectiv lemnul, pentru producerea produselor noastre, ducand mai departe si pastrand prin aceasta traditia de mai bine de 100 de ani a industriei de tamplarie specific bazinului Gheorgheni.

Combinand traditiile vechi cu tehnologiile noi, producem niste produse care contribuie la crearea unei ambiante mai naturale, mai placute in viata de zi cu zi, tocmai pentru aceasta sloganul firmei devenind:

Un plus de natura in casa Ta!

In septembrie 2004 a fost introdus sistemul de management integrat ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

 

Pe 17 mai 2005 am deschis magazinul de prezentare din Gheorgheni, unde angajati calificati va asteapta, va raspund la toate intrebarile si va stau la dispoziþie in fiecare zi.

 

In 2006 am beneficiat de un proiect din fonduri Europene, in urma caruia am reusit sa infiintam o noua linie de productie moderna pentru produse de serie, dotata cu masini si utilaje noi. Pe langa usile si ferestrele produse de noi cu preponderenta din molid, mai producem si din lemn de esenta tare cum ar fi: stejar, meranti, borovi. Produse pe care le puteti gasi atat in bazinul Gheorgheniului cat si in mai multe tari ale Uniunii Europene precum: Ungaria, Italia, Franta, Germania etc.


Produsele noastre principale:
  • Usi de intrare si interioare din lemn
  • Ferestre termopane roto-basculante
  • Pardoseala de pluta
  • Brichete din rumegus rasinoase

 

Firma noastra importa din Portugalia placi din pluta decorativa pentru acoperit pereti siizolatoare, orientand astfel spre vest dar totodata persistand langa materialele naturale. Noi consideram ca este important ca produsele de plute sa fie cunoscuti si comercializati. Pentru noi conteaza sanatatea Dumneavoastra dar si sanatatea familiei Dumneavoastra.

Sa traim NATURAL si SANATOS !
 

Cumparare

Contact

SC KOBEZOL SRL

537130 - Joseni
str. Bucin nr 1
judetul Harghita, Romania

 

0040-266.364.612
office@kobezol.ro

Copyright © 2018. SC Kobezol SRL. Designed by Shape5.com