Fiók létrehozása

uși • ferestre • plută

"Un plus de natură
în casa Ta"


 

Descărcare
Lemnul

 

COMPOZITIA SI CARACTERISTICILE LEMNULUI

 

Materialul de lemn: - brad imbinat in trei straturi sau in format neimbinat sau se poate produce si din alte tipuri de lemn

 

Trecut: - binale din lemn au un trecut mai mult decat 100 de ani.

 

Aspect fizic: Lemnul nu este numai un produs natural si frumos, ci dispune cu proprietati de prima calitate ca de exemplu rezistenta , izolator termic si fonic. Totusi pentru constuctori ii cade greu sa aleaga ceea mai buna calitate pentru munca lor. O opinie gresita este ca lemnul trebuie vopsit permanent ca sa fie protejat contra putrezarii. O alta teorie care sugereaza ca vopsirea joaca un rol numai pentru favorizarea frumusetii lemnului si nu are rol fundamental pentru mentinerea substantei. Practica insa a dovedit ca fereastra din lemn pe distanta lunga e mult mai economic, decat produsele , care sunt fabricate din alte materiale.

 

Durata de folosinta: In trecut alegerea materialului pentru ramele de ferestre a fost o sarcina fundamentala. Un aspect important este durabilitatea produsului. Pe baza balantelor economice lemnul poseda calitativ ceea mai buna pozitie pe piata. Din punct de vedere ecologic lemnul este o materie prima cu caracteristici regeneratoare si cel mai veche material de constructie in viata omului. Lemnul dupa exploatarea sa este valorificat aproape integral : coaja, rumegusul si toate resturile de bucati, care nu se vor pieri.

Stabilitate si rezistenta: Ferestrele din lemn sunt in orice forma si dimensiune. Pentru ferestrele din lemn nici radiatia solara nu cauzeaza problema pentru ca coeficientul de dilatatie termica este ceea mai scazuta intre toate alte materiale.


Izolatia termica: lemnul asigura ceea mai buna protectie termica. Calitatiile de izolatie termica a lemnului impiedica si faptul ca fereastra de rama sa nu radieze frig. Ferestrele din lemn , ce au o suta de ani vechime sau chiar mai mult , nu joc o raritate importanta. Prin urmare constatam, ca o fereastra bine fabricat , montat si intretinut este o solutie ideala pentru multa vreme. Intretinerea lemnului es simplu.Trebuie vopsit periodic cu vopsea pe baza de apa. Dupa o vopsire fereastra arata ca nou nascut.

Ingrijire, intretinere: Ferestrele din lemn , ce au o suta de ani vechime sau chiar mai mult , nu joc o raritate importanta. Prin urmare constatam, ca o fereastra bine fabricat , montat si intretinut este o solutie ideala pentru multa vreme. Intretinerea lemnului es simplu.Trebuie vopsit periodic cu vopsea pe baza de apa. Dupa o vopsire fereastra arata ca nou nascut.

 

Durabilitate: Durata existentei lemnului este asigurata de calitatea materiei prime, compozitie.

 

Protectie contra incendiului: Ferestrele cu geam aparator contra foc poate sa retine focul chiar si timp de 90 de minute.

 

Izolatia fonica: profile din lemn cu geam special poate sa aiba o valoare de izolatie chiar si peste 52 dB.

 

Umiditate: 8 - 12 %

 

Placi MDF: ca in cazul usilor interioare si de intrare, materialul MDF este un material natural, produs numai din deseuri naturale.

Placi Craftmaster: Usile craftmaster sunt produse din placi MDF cu o grosime de 3,2 mm. Placa de placaj poate sa fie si o suprafata neteda sau cu suprafata de nervura de finisaj. Tratamentul de suprafata se face numai cu vopsire.

 

Profile de dimensiuni fabricate si utilizate:

  • profil fereastra 82*68 mm
  • profil usi de intrare 120*68 mm
  • profil usi interioare 120*42 mm

 

Coordinate de dimensiuni: Produsele si dimensiunile acestora este specificata in oferta noastra de pret

 

Cumparare

Contact

SC KOBEZOL SRL

537130 - Joseni
str. Bucin nr 1
judetul Harghita, Romania

 

0040-266.364.612
office@kobezol.ro

Copyright © 2018. SC Kobezol SRL. Designed by Shape5.com