Fiók létrehozása

ajtó • ablak • parafa

"Természetesen az Ön otthonában"


 

Letöltés
Szolgáltatások
Szolgáltatásaink a parafaburkolásnál:
Tanácsadás
Az értékesítés mellett igen fontos szerepet szánunk a megfelelő tájékoztatásnak, hogy a legoptimálisabb parafaburkolat kerüljön az Ön otthonába. Minden igény és helyiség más és más, így az egyedi igények kielégítése érdekében a legfontosabb a pontos információk átadása. A burkolat megvásárlása, lerakása mellett a tisztításra, ápolásra is kellő figyelmet kell szentelni. Ahhoz, hogy évek múltán is újnak hasson a padló, hasznos tisztítási, ápolási tanácsokat is adunk a választott padlók mellé.
Kiszállítás
Miután sikerült kiválasztani a legmegfelelőbb parafa burkolóanyagot, azt el is kell juttatni rendeltetési helyére. Személygépkocsival elég körülményes és veszélyes is lehet, főleg az autó kárpitjára nézve és nem elhanyagolható ezen burkolatok súlya sem. Előre megbeszélt időpontban és a megadott címre kiszállítjuk a megrendelt árut.
Kivitelezés
A padlók lefektetése előtt számos dolgot figyelembe kell venni pl.: aljzat nedvességtartalma, egyenetlensége, stb. ezért a megvásárolt minőségi parafa burkolóanyagok lerakását érdemes szakemberre bízni. Ezzel igen sok időt, energiát és bosszúságot spórolhatunk meg. Ha nem ismer ilyen embert szívesen ajánlunk egy megbízható, minőségi munkát végző és több évtizedes tapasztalattal rendelkező kivitelezőt.
Karbantartás
Meglevő burkolatok felújítását és éves ápolását vállaljuk
 

Elérhetőség

KOBEZOL KFT

537130 - Gyergyóalfalu
Bucsin út 1 szám
Hargita megye, Románia

 

0040-266.364.612
office@kobezol.ro

Copyright © 2018. SC Kobezol SRL. Designed by Shape5.com