Fiók létrehozása

uși • ferestre • plută

"Un plus de natură
în casa Ta"


 

Descărcare
Servicii

Serviciile noastre la amplasarea plutei:

Consultanta

Langa valorificare punem mare accent la consultarea ceea mai potrivita, ca sa aveti ceea mai buna calitate de pluta in casa dumneavoastra. Orice exigenta si locuinta se difera, de aceea in cazul exigentei individuale e foarte important sa primiti ceea mai utila informatii. Langa cumpararea si amplasarea plutei trebuie acordat atentie si la curatare. Ca pardoseala de pluta sa fie curat si dupa ani in urma, noi dam sfaturi utile in legatura cu curatare si ingrijire.

Livrare

Dupa ce ati reusit sa alegeti ceea mai potrivita pardoseala de pluta, trebuie livrat la locul de destinatie. Cu autoturism ar putea sa fie prericulos, mai ales din privinta tapetului masinii, si trebuie luat in considerare si greutatea plutei de pardoseala.

Executare

Inainte de amplasare, trebuie luat in considerare anumite lucruri, cum ar fi umiditatea soclului, neuniformitatea . De aceea montarea plutei cumparate merita sa incredintati unui specialist, pentru ca economisiti mult timp, energie si necaz. Daca nu cunoasteti un astfel de specialist noi putem sa va recomandam persoana cu experienta.

Intretinere

La solicitare executam lucrari de intretinere periodica si renovare completa a pardoselii si a parchetului din pluta.

 

Cumparare

Contact

SC KOBEZOL SRL

537130 - Joseni
str. Bucin nr 1
judetul Harghita, Romania

 

0040-266.364.612
office@kobezol.ro

Copyright © 2018. SC Kobezol SRL. Designed by Shape5.com