Fiók létrehozása

ajtó • ablak • parafa

"Természetesen az Ön otthonában"


 

Letöltés
Vasalat

VASALAT

GU bukó-nyíló vasalat rendszer fa ablakokhoz, bejárati ajtókhoz

Buktatás, nyitás, zárás - mindent kézben tartva.

A bukó-nyíló az ablakok széles körben elterjedt és minden bizonnyal a legkényelmesebb nyitási módja. Nem csoda, hiszen a bukó-nyíló technológia belülről, egyetlen kézmozdulattal teszi lehetővé az ablakszárny problémamentes nyitását és buktatását.

      "Aranyat ér" az ablakok mindenfajta alakja esetén

Akár köríves, ferde síkú vagy derékszögű ablak, a GU alkalmazási lehetőségei nem ismernek határokat.
 Ablakaink és erkélyajtók: biztonságos záródását, hang és hőszigetelését, a GU vasalatrendszere biztosítja. Az ablakok és teraszajtók nyílásiránya a hagyományos oldalra nyílón kívül lehet bukó-nyíló, bukó és toló. A megrendelő kérésére a kilincs lehet kulccsal zárható, távirányítóval nyitható. Rendelhető hidraulikus nyitórendszer, szellőzőrácsok, stb. Bármely vasalat biztosítja a szárny háromdimenziós állítását.

 

Vízvető: Az ablaküvegről lecsorgó víz a tok alsó vízszintes elemére szerelt alumínium vízvetőben gyűl össze és vezetődik ki. A megfelelő vízzárás érdekében az alumínium vízvető tartósan rugalmas véglezárókkal kapcsolódik a tokszárakhoz.

 

Az ablaktábla (zsalugáterek): A GU különösen sokoldalú alkalmazási lehetőségekhez alakítottuk ki, ezért alkalmazható a fából és alumíniumból készült ablaktáblák minden típusához és alakjához

 

Bejárati ajtók: esetében a GU vasalat ötpontos zárrendszerét használjuk, amelyik az ön házának biztonságát szavatolja.

Működés: A zárást az ajtólap teljes magasságán végigfutó 5 pontos zárszerkezet biztosítja. Alapesetben a csapda biztosítja a csukott állapotot (a kilincs lefelé mozgatásával működtethető). Több pontos záródást a kilincs fölfelé mozgatásával biztosíthatunk. (A kilincs fölötti részen kettő, alatta két zárócsap működik). Az ötödik záródási pont a cilinder betéttel működtethető, egy kulcsfordítással bezár a tokon lévő záródarabba és reteszeli is a zárszerkezetet.

Bejárati ajtóinkat kérésre alumínium küszöbbel is elláthatjuk, hogy mozgáskorlátozott embertársaink küszöbön való áthaladását könnyítsük.

midi7c.gif
MIDI 7-C: európrofilú hengerzárbetétes bevésőzár. Kétcsukású, váltó nélküli. Kivitel: zárszekrény: natúr, kerekített előlap horgany sárga vagy SIL felületkezeléssel. A zártesten lévő DIN átmenő furatok lehetővé teszik osztott és biztonsági veretgarnitúra felszerelését. Egyszerű csapdaátállítás. Kerekített zárólemezzel illetve műanyag táskás DIN zárólemezzel rendelhetők. A termék szilárdságilag és élettartamilag megfelel a MSZ 528-78 szabvány vonatkozó előírásainak.

 

Hengerzárbetétek:

k.gif
K típusú hengerzárbetét: réz zártest. A szerkezet 5 db működtető rézcsapot tartalmaz. 30.000 db kulcsvariációs lehetőség. 3 db kulccsal.
k1.gif
K1 típusú hengerzárbetét: nikkelezett zártest. A szerkezet 5 db működtető rézcsapot tartalmaz. Több mint 30.000 kulcsvariációs lehetőség. 3 db kulccsal. Félcilinderes és gombos változatban is rendelhető. Mindkét oldalról fúrás és letapogatásos nyitás elleni védelem.

 

Belső ajtók:

Bevésőzárak: Euro-Elzett

midi7n.gif
MIDI 7-N: normál kulcsos bevésőzár. Kétcsukású, váltó nélküli. Kivitel: kerekített előlap: horganyzott sárga vagy SIL felületkezelés, zárszekrény: natúr. A zártesten lévő DIN átmenő furatok lehetővé teszik osztott és biztonsági veretgarnitúra felszerelését. Egyszerű csapdaátállítás. Kerekített zárólemezzel, illetve műanyag táskás DIN zárólemezzel rendelhetők. A termék szilárdságilag és élettartamilag megfelel a MSZ 528-78 szabvány vonatkozó előírásainak. No. 3391 normál kulcsos, egycsukású bevésőzár, univerzális csapóretesszel. Kivitel: horganyzott kék perem, natúr zárszekrény. (Opció: horganyzott sárga/natúr).

 

 Kilincsek: több gyártó választékát ajánljuk a kilincsek kiválasztásához.


kilincsek_12

kilincsek_22

kilincsek_32

A nagyobb méretért kattintson a képre

 

Elérhetőség

KOBEZOL KFT

537130 - Gyergyóalfalu
Bucsin út 1 szám
Hargita megye, Románia

 

0040-266.364.612
office@kobezol.ro

Copyright © 2018. SC Kobezol SRL. Designed by Shape5.com