Fiók létrehozása

ajtó • ablak • parafa

"Természetesen az Ön otthonában"


 

Letöltés
Csomagolás, karbantartás


A termékeket műanyag fóliába csomagoljuk.

Szállítás: a fóliázott szerkezetek függőleges helyzetben elmozdulásmentesen rögzítve szállítjuk. A fóliázást csak a beszerelés során távolítjuk el.

Tárolás: az ablakok, ajtók egymásra rakva és vízszintes helyzetben nem tárolhatók.

Kezelési, karbantartási útmutató:

Szerkezet: az ajtók és ablakok tokja és a szárnya is fenyő fűrészáruból, üvegezéssel vagy üvegezés nélkül készül. Az ajtók, ún. Betétes kivitelűek, a betét tömör fa. A tok és a szárny között a megfelelő kapcsolatot vasalatok biztosítják. Az ajtók esetében a szárnyat a tokra becsavarozható pánttal vasaljuk fel, a zárást a vevő által kiválasztott zár biztosítja. Az ablakok esetében a szárnyat a tokra az ablakok típusának függvényében oldalt-nyíló, középen-nyíló, középen-nyíló + bukó-nyíló, bukó-nyíló, bukó vasalatokkal vasaljuk fel. A működtettet vasalatok olajozását évenként ajánlatos elvégezni, a faszerkezet felújítását pedig 3 évenként. A szerkezet beépítés előtt, száraz helyen, vízszintes faalátéteken, állítva, vagy fektetve kell tárolni, kizárva az időjárás károsító hatását, a sérülés, deformálódás, elcsúszás, eldőlés lehetőségét.

Az ajtókhoz, ablakokhoz a következő tartozékot és részegységeket adjuk:
  • a vásárló kérése alapján a vevőlapban specifikálódik.

Az ajtók beépítését a Kobezol Kft. szerelőcsoportja végzi amely történhet falazással együtt, de utólagosan is beépíthető az előre kialakított nyílásba. A szerkezet megvédése, megóvása érdekében, az utólagos beépítést javasoljuk választani, Fontos ez esetben, hogy a névleges méretnek megfelelően a falnyílás szabadon maradjon, és biztosítani kell kétoldalt valamint felül 1 cm-es elhelyezési köz meglétét. A rögzítést gyorsan keményedő szerelőhab (purhab) kitöltéssel kel elérni.

1k2k3k4k
A termékeket beépítés előtt, vagy után követő 24 órán belül minimum kétszeri felületkezeléssel (festés vagy lazúros beeresztés) kell ellátni úgy, hogy a zárszerkezetet ne mázoljuk le mivel a zár csapdája beragad, és a zár működésképtelené válik.

A beépített nyílászárót a következő minőséget csökkentő hatástól meg kell óvni:

  • építési technológiától függően a szennyeződéstől, elszíneződéstől;
  • építési és egyéb nedvességtől,
  • mechanikai sérülésektől,
  • rendellenes működéstől.

            
 

Elérhetőség

KOBEZOL KFT

537130 - Gyergyóalfalu
Bucsin út 1 szám
Hargita megye, Románia

 

0040-266.364.612
office@kobezol.ro

Copyright © 2018. SC Kobezol SRL. Designed by Shape5.com