Fiók létrehozása

ajtó • ablak • parafa

"Természetesen az Ön otthonában"


 

Letöltés
Újdonság

LAKÓTÉRBEN 15 ÉV FELÜLETI GARANCIA!

ERÕS PARAFA PARKETTA > FANTASZTIKUS TULAJDONSÁGOKKAL

TÖKÉLETES FELÜLETVÉDELEM > Xtrem WRT-LAKKAL

 

X-treme WRT kerámiabázisú környezetbarát lakk, amely rendkívüli kopás,-és karcállóságát az ipari gyémántoknál is keményebb kerámia szemcséknek köszönheti, így biztosítva a gyártó által nyújtott 15 év felületi garanciát, lakótérben történõ felhasználás esetén.

 

1.jpgXtreme WRT Négyszer nagyobb kopásállósággal rendelkezik, mint a minõségben összehasonlítható hagyományos lakkozott parkettáké

 

2_copy.jpgXtreme WRT Növelt csúszásmentesség. Még zokniban történõ közlekedésnél sem csúszik a felület. A parányi mikró-kerámia szemcsék enyhén "érdesítik" a lakkozott felületet és csökkentik a csúszást.

 

3_copy.jpgXtreme WRT Megnövelt UV védelme megóvja a parkettát a színváltozástól.

 

 

4_copy.jpgXtreme WRT Fokozza a fa és parafa természetes megjelenését. Más lakkok "hûvös és csúszós" látszatot keltenek. Az Xtreme WRT lakk megõrzi a parafa és fa bársonyos melegségét.

 

5_copy.jpgXtreme WRT Tökéletesen ellenáll a szennyezõdésnek. A cipõrõl lekerülõ porszemcsék, színes foltok és egyéb szennyezõdésbõl naponta keletkezõ nyomok könnyen eltávolíthatók az Xtreme WRT lakk felületérõl még nagy forgalmú helyeken is.

 

6_copy.jpgXtreme WRT egy matt lakk, amely kihangsúlyozza a parafa és fa természetes tulajdonságait és garantálja az Xtreme WRT lakk összes kiváló minõségi jellemzõjét

 

WICANDERS X-TREME PARKETTÁK

 

Parafa burkolatairól, parkettáiról világhírű WICANDERS cég 2006. évi szenzációs új fejlesztése az X-Treme WRT lakk, amely jelenleg a piacon létező környezetbarát lakkok közül a legtartósabb felületi védelmet nyújtja.

 

7.jpgKiváló hatásfokának köszönhetően az amerikai űrhajózásban az űrhajók és egyéb űreszközök külső borítását is ez a kerámia alapú lakkréteg fedi, ezzel biztosítva a súrlódás okozta balesetek megelőzését a föld légterébe való visszaérkezéskor. Rendkívüli kopás-, és karcállóságát az ipari gyémántoknál is keményebb kerámia szemcséknek köszönheti, ezért a gyártó 15 év felületi garanciát biztosít parkettáira lakótérben történő felhasználás esetén. Az Xtreme WRT lakk négyszer nagyobb kopásállósággal rendelkezik, mint a minőségben összehasonlítható hagyományos lakkok.

 

 8.jpg

A keménységen és a kopásállóságon túl, az Xtreme WRT-vel kezelt padlóburkolat felülete különlegesen meleg és természetes érzetet ad. A lakk megnövelt UV védelme megóvja a parkettát a színváltozástól. Az Xtreme WRT lakkal felületkezelt parketták még zokniban történő közlekedésnél sem csúszásveszélyesek, miután a parányi mikro-kerámia szemcsék enyhén érdesítik a felületet. E típusú parketták további előnyös tulajdonsága, hogy a szennyeződésnek is ellenállnak, könnyen eltávolíthatók róla a cipőről lekerülő porszemcsék és egyéb szennyeződésből naponta keletkező nyomok.  

 

Bestellung

Kontakt

KOBEZOL GmbH

537130 - Joseni
no 1, Bucin strasse
Harghita, Romania

 

office@kobezol.ro

Copyright © 2018. SC Kobezol SRL. Designed by Shape5.com