Fiók létrehozása

ajtó • ablak • parafa

"Természetesen az Ön otthonában"


 

Letöltés
A Kobezol Kft. minőségi és környezeti politikája

Küldetésünk:
Tevékenységünkkel elősegíteni a fenntartható fejlődés elveinek érvényesülését.

 

Irányelveink:

  • Természetes anyagból jó minőségű terméket előállítani és ezáltal minőségi munkahelyet biztosítani a környék családfenntartóinak
  • Saját és partnereink versenyképességének megőrzése.
  • Eleget tenni környezetvédelmi kötelezettségeinknek.

 

Irányelveink követése érdekében az alábbiakra kötelezzük el magunkat:

Munkatársaink tudatosításával, folyamatos képzésével, ösztönzésével biztosítjuk, hogy minden dolgozó megismerje cégünk minőség és környezeti politikáját, a minőség és környezetközpontú irányítási rendszerünk céljait, felépítését, megvalósításának módszereit.

Tevékenységeink, folyamataink színvonalának állandó javítására, folyamatos fejlesztésére törekszünk, különös gondot fordítva a minőségi és környezetvédelmi tényezőkre, hogy megfeleljenek az ügyfelek elvárásainak, a jogszabályi-, és az ISO 9001, ISO 14001 valamint az OHSAS 18001 szabványokban meghatározott előírásoknak.

Minden erőforrást biztosítunk minőségi és környezeti céljaink kitűzéséhez, átvizsgálásához és megvalósításuk figyelemmel kíséréséhez.

Ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal, a hatósági szervekkel és más érdekelt féllel, hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk. Együttműködünk velük minőségi és környezeti célkitűzéseink elérése érdekében. Beszállítóink felé kialakítjuk minőségi és környezeti elvárásainkat.

kep001kep002kep003

Törekszünk a környezeti hatások folyamatos csökkentésére, a környezetszennyezés megelőzésére, valamint az anyag- és energiafelhasználás hatékonyságának javítására.

 

Gyergyószentmiklós,
2003 szeptember 19

Kopacz Zoltán
cégvezető

 

Elérhetőség

KOBEZOL KFT

537130 - Gyergyóalfalu
Bucsin út 1 szám
Hargita megye, Románia

 

0040-266.364.612
office@kobezol.ro

Copyright © 2018. SC Kobezol SRL. Designed by Shape5.com