Fiók létrehozása

ajtó • ablak • parafa

"Természetesen az Ön otthonában"


 

Letöltés
Tevékenységünk
A Kobezol Kft Erdélyben, Hargita megyében pontosabban Gyergyószentmiklós városától 5 km-re fekvő Gyergyóalfaluban található meg.
A cég 1995-ben jött létre, mint fafeldolgozó vállalkozás. Fő tevékenysége az asztalosipar egyik ágazatában az ajtó- és ablakgyártásban bontakozik ki, amelyet a piac, a kliensek elvárásainak megfelelően alakít évről-évre. A cég egyik fő elve, hogy csakis a természet adta anyagot, a fát használja fel termékeinek előállítására, így ezáltal továbbvíve és megőrizve mindazt a több száz éves hagyományt, amely jellemző Gyergyói-medence asztalosiparára. Az ősi hagyományokat a korszerű technológiával ötvözve, olyan termékeket állítunk elő amelyek szebbé, barátságosabbá, hangulatosabbá, egyszóval természetesebbé teszi az emberi környezetet, ezért is lett cégünk fő szlogenje, csatakiáltása az, hogy:
"Természetesen az Ön otthonában!"
  • 2004 szeptemberében bevezetődött az integrált irányítási rendszer az ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 szabványok.
  • 2005 május 17.-én Gyergyószentmiklóson megnyitottuk bemutató üzletünket, amelyben szakértő személyzet fogadja az érdeklődőket és legjobb tudásuk szerint válaszolnak kérdéseikre, állnak rendelkezésükre.
  • 2006-ban jelentős Európai Uniós támogatást nyertünk el pályázat útján, melynek eredményeként átadásra került egy új sorozatgyártásra felállított részleg, modern gépekkel és felszereléssel. Az általunk gyártott ajtókat, ablakokat, amelyeket a vidékünkön megtalálható lucfenyő mellett nemesebb fafajokból is előállítunk, mint pl. tölgyfa, meranti vagy borovifenyő, nemcsak itt a Gyergyói-medencében találja meg az érdeklődő kliens, hanem az Európai Unió számos országában, mint pl. Magyarországon, Olaszországban, Franciaországban, Németországban stb.

 

Cégünk folyamatosan részt vesz a Gyergyói-medence életében, támogatjuk a kulturális életet, sportot, szórakozást, ifjúsági rendezvényeket, egyházat, helyi médiát stb. A támogatásaink közül kiemelkedő helyen áll a Progym Hargita Gyöngye (www.progym.ro) jégkorongcsapatának támogatása, amely méltó módon képviselte, képviseli a Gyergyói-medencét a hazai és magyarországi sportéletben.

kep001kep002kep003kep007


 

 

 

Bestellung

Kontakt

KOBEZOL GmbH

537130 - Joseni
no 1, Bucin strasse
Harghita, Romania

 

office@kobezol.ro

Copyright © 2018. SC Kobezol SRL. Designed by Shape5.com