Feronerie

GU - sistem de armatura pentru ferestrele roto basculante

Basculare, deschidere, inchidere - totul dintr-o simpla miscare.

Ferestrele roto basculante sunt foarte populare pentru ca este cel mai confortabil mod de deschidere. Ferestrele roto basculante au metoda pentru deschidere si anume, cu o singura miscare se poate deschide si inchide. Posibilitatea de utilizare al GU nu cunoaste granite. In afara de caliate si rezistenta, GU micsoreaza tot atat costurile pentru energie , precum si zgomotul , pentru ca in jurul ferestrei inchide strans.

Usile si usile de terasa: Inchiderea lor de sigura este asigurata de armatura tip GU. Directia de deschidere a usilor de terasa in afara de cele traditionale poate sa fie autobasculant, basculante-glisante. Dupa cererea clientului clanta poate sa fie inchis cu cheie sau cu telecomanda. Se poate comanda si sistem de deschidere hidraulica, gratar de ventilatie etc. Orice feronerie asigura reglarea aripilor in trei dimensiuni.

Jaluzee: Sistemul GU se poate folosi la mai multe variatii de utilizare, de aceea se poate utiliza pentru jaluzee din lemn si pentru jaluzee din aluminiu.

Usi de intrare: utilizam sitemul de feronerie GU cu cinci puncte de siguranta de inchidere. Dupa cerere usile de intrare se poate inzestra si cu prag din aluminiu pentru persoanele handicap.