Vasalat

GU bukó-nyíló vasalat rendszer fa ablakokhoz, bejárati ajtókhoz

Buktatás, nyitás, zárás - mindent kézben tartva.
 

A bukó-nyíló az ablakok széles körben elterjedt és minden bizonnyal a legkényelmesebb nyitási módja. Nem csoda, hiszen a bukó-nyíló technológia belülről, egyetlen kézmozdulattal teszi lehetővé az ablakszárny problémamentes nyitását és buktatását.


      "Aranyat ér" az ablakok mindenfajta alakja esetén
 

Akár köríves, ferde síkú vagy derékszögű ablak, a GU alkalmazási lehetőségei nem ismernek határokat.

 Ablakaink és erkélyajtók: biztonságos záródását, hang és hőszigetelését, a GU vasalatrendszere biztosítja. Az ablakok és teraszajtók nyílásiránya a hagyományos oldalra nyílón kívül lehet bukó-nyíló, bukó és toló. A megrendelő kérésére a kilincs lehet kulccsal zárható, távirányítóval nyitható. Rendelhető hidraulikus nyitórendszer, szellőzőrácsok, stb. Bármely vasalat biztosítja a szárny háromdimenziós állítását.

 

Vízvető: Az ablaküvegről lecsorgó víz a tok alsó vízszintes elemére szerelt alumínium vízvetőben gyűl össze és vezetődik ki. A megfelelő vízzárás érdekében az alumínium vízvető tartósan rugalmas véglezárókkal kapcsolódik a tokszárakhoz.

 

Az ablaktábla (zsalugáterek): A GU különösen sokoldalú alkalmazási lehetőségekhez alakítottuk ki, ezért alkalmazható a fából és alumíniumból készült ablaktáblák minden típusához és alakjához

 

Bejárati ajtók: esetében a GU vasalat ötpontos zárrendszerét használjuk, amelyik az ön házának biztonságát szavatolja.

Működés: A zárást az ajtólap teljes magasságán végigfutó 5 pontos zárszerkezet biztosítja. Alapesetben a csapda biztosítja a csukott állapotot (a kilincs lefelé mozgatásával működtethető). Több pontos záródást a kilincs fölfelé mozgatásával biztosíthatunk. (A kilincs fölötti részen kettő, alatta két zárócsap működik). Az ötödik záródási pont a cilinder betéttel működtethető, egy kulcsfordítással bezár a tokon lévő záródarabba és reteszeli is a zárszerkezetet.

Bejárati ajtóinkat kérésre alumínium küszöbbel is elláthatjuk, hogy mozgáskorlátozott embertársaink küszöbön való áthaladását könnyítsük.