Vinylcomfort

A legújabb burkolatcsalád, a jövő padlója a VINYL! Erősebb, dekoratívabb, mint laminált társai, és még lépéshanggátló parafaréteget is tartalmaz. Strukturált felületük révén a faparkettákhoz hasonlítható. Padlófűtésre egyaránt ajánlott. Vízálló változata, a Hydrocork pedig akár a fürdőszobában is megállja a helyét! Sőt, kutya és macskatartók is szívesen választják...

További parketta modellek a katalógusban találhatók!

A legkedveltebb famintázatú vinyl padlók egyike. Strukturált felületének köszönhetően csúszásmentes, melyet a kutya és macska tartók is nagyra értékelnek. Mindemellett igazi fahatással rendelkezik, a komfortfokozatról a parafa rétegek gondoskodnak.

Felületkezelés: Közületi (32), koptató réteg: 0,3mm
Fektetés módja: Úsztatott, ragasztás nélküli (LOC rendszer)
Vastagság: 10,5mm
Panelméret: 1220x185mm
Csomagolás méret: 1,806 m²/doboz (8 lap, 18 kg)

További WOOD GO modellek a katalógusban találhatók!

Vízálló, famintázatú, közületi kopásállóságú, fózolt, egyszerűen és gyorsan fektethető burkolat. Nappalik, hotelszobák, éttermek, irodák és egyéb közintézmények kiváló választása, mely konyhákba és fürdőszobákba is egyaránt alkalmazható. A 3 mm vastag parafa réteg a rugalmasságot, a halk járást és a melegséget biztosítja. Hővezetési ellenállása 0,05 m²K/W, így padlófűtésre kiválóan alkalmas.

Felületkezelés: 0,55mm koptató réteg (33)
Fektetés módja: PressFit - úsztatott, ragasztás nélküli
Vastagság: 6mm
Panelméret: 1225x195mm
Csomagolás méret: 1,672 m²/doboz (7 lap)

További HYDROCORK modellek a katalógusban találhatók!

Famintázatú, közületi kopásállóságú, fózolt, LOC-os (pattintós) burkolat. Nappalik, hotelszobák, éttermek, irodák és egyéb közintézmények kiváló választása. A két réteg parafa a rugalmasságot, a halk járást és a melegséget biztosítja. 0,55mm koptató réteg, 33-as igénybevételi szint, famintázatú, 4 oldalt fózolt, LOC-os vinylpadló (parafa lépéshanggátlással.

Felületkezelés: Közületi (33), koptató réteg: 0,55mm
Fektetés módja: Úsztatott, ragasztás nélküli
Vastagság 10,5mm
Panelméret: 1220x185mm
Csomagolás méret: 1,806 m²/doboz (8 lap,18 kg)

További WOOD RESIST modellek a katalógusban találhatók!