Rolul firmei noastre

Kobezol ajto ablak

Obiectul principal de activitate in domeniul industriei de tamplarie este cea de producere a usilor si ferestrelor, obiect care se schimba de la an la an conform cerintelor clientilor. Una din principiile fundamentale ale firmei noastre este folosirea exclusiva a materialelor oferite de natura respectiv lemnul, pentru producerea produselor noastre, ducand mai departe si pastrand prin aceasta traditia de mai bine de 100 de ani a industriei de tamplarie specific bazinului Gheorgheni.

Combinand traditiile vechi cu tehnologiile noi, producem niste produse care contribuie la crearea unei ambiante mai naturale, mai placute in viata de zi cu zi, tocmai pentru aceasta sloganul firmei devenind:

Un plus de natura in casa Ta!

Produsele noastre principale sunt:

  • Ferestre termopane roto-basculante

  • Usi de intrare din lemn

  • Usi interioare din lemn

  • Brichete din rumegus rasinoase

  • Pardoseala de pluta, lambriu de pluta, izolatie de pluta 

Firma noastra importa din Portugalia placi din pluta decorativa pentru acoperit pereti siizolatoare, orientand astfel spre vest dar totodata persistand langa materialele naturale. Noi consideram ca este important ca produsele de plute sa fie cunoscuti si comercializati. Pentru noi conteaza sanatatea Dumneavoastra dar si sanatatea familiei Dumneavoastra.

Sa traim NATURAL si SANATOS!